Sunucu küfür hakaret hk s.a merhabalar arkadaşlar yaklaşık21 yıldır nette olan biriyim bir sunucuda yada bir yerde aktif olarak katılan birisi dilim bugun biryere girdim orda admin olduğunu öğrendiğim adının offline olduğunu nikinin yani öğrendiim bir adam ile tartıştık tamamen bilimsel olmayan kuaktan dolma sözlerle işte bazı şeyler ifade etti bende çürüttüm iş sağlık sistemine geldi ben bu işte görevli biryim adam direk anama küfretti bu admin olduğuunu öğrendiğim aşağılık karaktersiz insan siz birisi ile sohbet ederken karşı traf sizi delirlerrle susturunca onun anasınamı küfür hakkı veriyor bunu ben öğrenmek amacı ile tüm forumlara atıcam sizlerden ricam logları okuyun sizde karar verin böyle karaktersiz onursuz haysiyetsiz ana bacı nedir bilmeyen namusuz adamların türkiyede sunuculard yetki almasınıı rica edioruz sizlerden user olarak insana ekmek ile su kadar şeref haysiyet onurda lazım diye bilen inana biriyim kimsein düşüncesinini kabul etmiyorsunuz diye admin dil kralı olsan anaya küfür edemezsin sizlerinde anası vardır dimi evde yada içinizde anne olan adaylarda vardır yazılan logları okuuyn ben burda paylaşmak istedim size logları atarım bana cvp veririseniz tşk ederim |