Bu Gaflar Hangi Ünlüye Ait ? 1. Bülent Ersoy'la tartıştıktan sonra: ''Çok ayıp etti. Biz onunla abi-kardeş gibiydik'' diyen kişi kim ola ki? BULENT ERSOY 2. Bir programda Rıdvan Dilmen'e "İlk ne zaman milli oldun?" sorusunu sorarak tarihe geçen kadın sunucu peki? SABA TUMER 3.29 Ekim resepsiyonuna davet edilmesi üzerine: "O gün çok yoğunum. 30 Ekim olsa olmaz mı?" diyen şapşik şarkıcıyı da hatırladın mı? HADISE 4.Salak olabilirim ama aptal asa ! ASENA 5. "Yetmiş milyar ve telif haklarımı ödeyen sanatçıya şarkı veririm ama böyle enayi nerede?" deme gafletinde bulunmuş ünlü kim acaba?
RAFET EL ROMAN 6. "Amerika'da bir filmde oynasam Oscar alırım. Ben almazsam o bana gelir." dedi bir başka ünlü de. Kim dersin? NECATI SASMAZ 7.Ben biynuzlu boceklerden cok korkuyorum,onlarin boynuzlari beni cok etkiliyor
YELIZ YESILMEN 8. "Türkiye'de erkek ses sanatçısı çok fazla. Zaten erkekler pek Showgirl'lük yapmıyor." cümlesini sence kim kurmuştur?. EBRU YASAR 9.Bugun cok onemli bir konugum var ama once onemsiz olan konugum gelecek. SEDA SAYAN 10.Lutfen sanatcinin motorizesini bozup,demorize etmeyin . IBRAHIM TATLISES 11."Atatürk ne demiş: Yurtta sulh barışta sulh." NİHAT DOĞAN 12."Sizin karşınıza iyi çıkabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. Her geleni yaptım." GÜLBEN ERGEN 13."Mozart dinlemiyorum ama Türkiye´ye gelirse konserine mutlaka giderim." EMRAH 14. "Senin boyun posun kaç yaşında?.." (Esra Erol´la İzdivaç programına telefonla katılan bir izleyici, talibi olduğu Kübra´ya bu soruyu sordu.) ESRA EROL
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.”
🌸 |