Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2020, 23:22   #20
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erdoğan açıklamasının başında kendisi dedi zaten ne yazık ki ekonomik sebeplerden dolayı bazı tedbirleri alamıyoruz diye, sağdan soldan yazılanlarla değilde direk açıklamayı kendisinden dinleyenler fark etmiştir.

Adam zaten kabulleniyor ekonomi yüzünden virüs'ü atlatacak gücümüz olmadığını. Yasakların olması iyi ama yetersiz ve gereksiz. Vaka sayısı 3 binleri aşmadan (resmi rakamlara göre) alınsaydı bazı tedbirler gayet iyi ilerlerdik. Allah ölenlerin ailelerine sabır versin. İlk gün dedim hala diyorum ölümler aslında devletlerin işine geliyor o yüzdende belki ekonomide bahane edilebiliyor. Ayrıca birde tedbirlerin uygulanması var, hala ben sokaklarda maskesiz ellerinde sigarayla gezen insanlar görüyorum.

Yasaklar var, Hükümet yasakları koyuyor ancak bu yasakları uygulatabilecek mekanizma bile yok.

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.