Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2020, 13:05   #1
Yazgı
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 16 yaşındaki Ceyda Toyran Miss Model seçildi

Geçtiğimiz günlerde 15 yaşındaki Melisa İmrak'ın Best Model’de birinci olması çok konuşulmuştu. İmrak’ın ardından 16 yaşındaki Chicago doğumlu ve 1,83 boyunda olan Ceyda Toyran da dün Miss Model seçildi. Geçtiğimiz haftalarda da 33. Best Model Türkiye birinciliğini kadınlarda 15 yaşındaki Melisa İmrak kazanmıştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Miss & Mr Model Of Turkey 2020 yarışmasının finali önceki akşam gerçekleştirildi.

Yarışmaya Türkiye'nin dört bir yanından başvuran 1400 aday arasından seçilerek finalde yarışmaya hak kazanan 14 erkek ve 14 bayan model, kral ve kraliçe olmak için ter döktü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sunuculuğunu Yunus Günçe ve Ece Begüm Yücetan'ın yaptığı yarışmada jüri koltuğunda ise Simge Tertemiz, Zeynep Mansur, Dr. Farzan Malakzadeh, Miss & Mr Model 2019 birincileri Çağla Pekmezci ve Ali Öner oturdu.

Yarışmanın finalinde birinciliği 2004 ABD Chicago doğumlu 1,83 boyundaki Ceyda Toyran kazanırken, erkeklerde de 1,92 boyundaki Bursalı Mümin Karaçil Mr Model seçildi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yarışmada ikinciliği kızlarda Kardelen Güdücü, erkeklerde Furkan Kilci kazanırken, üçüncülüğü de kızlarda Ceren Gezer, erkeklerde ise Musa Çakmak kazandı.

Pandemi kuralları çerçevesinde seyircisiz olarak düzenlenen yarışmada İzmir'de yaşanan deprem sebebiyle de konser ve dans gösterileri yapılmadı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

MELİSA İMRAK 15 YAŞINDA BEST MODEL BİRİNCİSİ SEÇİLMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda 33. Best Model Türkiye birinciliğini kadınlarda Melisa İmrak, erkeklerde ise Oğuzhan Bolat kazanmıştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

18 yaşından küçük olanların, ailesinden muvaffakatname alma zorunluğu bulunan yarışmada, 15 yaşındaki Melisa İmrak'ın da bu sayede yarışmaya katıldığı ortaya çıkmıştı.

İmrak, hakkında çıkan haberlerin ardından, "İyi dilekleriniz çok teşekkür ederim. Kötü yorum yapanlar için de onların kendi fikri kimseyi bir kalıba sokamam" ifadelerini kullanmıştı.

Melis İmrak, "Evet, 15 yaşındayım. Annem Azeri. Üniversite okuyacağım eğitimlerimi kesinlikle devam ettireceğim. Eğitimi bırakma gibi bir düşüncem yok" demişti.



kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]