Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Kasım 2020, 21:40   #7
Elyanura
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Değiştim evet umut dolu değil artık yüreğim, daha çok yazıp, daha çok sevmeye alışmışken tüm kitabı yanlış okuduğumu farkettim ve bildiklerimi kusmaya başladı kalbim.. Bilirsin işte bir şeyleri farkettikten sonra eskisi gibi olamazsın..

Tavrın değişir, konuşman hatta gülmen bile yitirir samimiyetini içinde bir şeyler öldüğü zaman, dışarıdan görünene bakıp buna ben sebep oldum demez insanlar.. Sense affedemezsin işte, kabul edemezsin, zararın kendine olur her zamanki gibi. Bir kalp nasıl soğurmuş kırıcı sözlerle, düşüncesizliklerle, saçma hareketlerle öğretenlere sonsuz teşekkürler..

İyi olmanın kazandırmadığı yerdeyim şimdi. Başlangıç noktasından çok uzakta.. Kötü olmaya da yetmiyor bildiklerim, takatim kalmamış daha fazla tükenmeye, adımlarım yavaş varacağım bir yer de yok üstelik. Hiç sönmeyen ateşler de küllenirmiş nasılsa, en büyük aşklar da dönüşürmüş düşmanlığa.. Ne varsa bildiğin o kadar yanılıyormuşsun. İşte insan inandığı, tutunduğu şeyler kırılınca eskisi gibi olamıyormuş. Öğretenlere sonsuz teşekkürler..

soylemeye cumle bulamadmki duygularima tercuman olmusun emegine guzel yuregine saglik