24 Nisan 2026, 20:44
|
#9 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: LeoPardeSs Nickli Üyeden Alıntı
hatalarımızla büyüdük demi? bazen de yanılgılarımızla, en sevdiklerimizin ihanetleriyle ..
bir yarışmaya katılacaktım, çokça hazırlanmıştım bir okadar umutlu ve hevesliydim.giyinme odasında çantamı bulamadım, içime kapanıp yarışma bitene kadar ağladım, ailem benim çıkacağımı sanıp heyecanla beklemiş. yarışma sonrası çantam bir üst katta bulundu..
aslında küsebilirsim.küsemedim ama şunu öğrendim! çok güvenme ve sahip olduklarına sahip çık..
aynen.. yönünü bulan SU gibi.. | elbette, hayatımız boyunca bir sürü hata yapıyoruz ancak önemli olan bu hataların sorumluluklarını alıp kimseyi suçlamadan yola devam edebilmekte gizli. kendi hayatımı kötü etkilemiş bir sürü hata yaptım ben ama hepsinden ders çıkarmayı ve yoluma bakmayı öğrendim, bazen bir öğreti koca bir okul hayatından daha değerli olabiliyor insan için. geldiğim bu yaşta hala insana ve kendime dair bir şeyleri öğreniyorum, en büyük öğretimse ne yaptımsa ben yaptım ve yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışırken yaptım.
yeterlidir.
________________ in me omnis spes est mihi |
|
| |