Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2020, 12:10   #14
tugbu
Hacker Tugbu
tugbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
PuSLu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster



Öncelikle teşekkür ederim.

PuSLu Kimdir ;
hayatının bir bölümü devlet dairesinde çalışmış. ve sonra Eylül ayı itibari ile memurluğu bırakıp bir şirketin muhasebe departmanında sorumlu olarak başladım. Millet memur olmak için can atar biz özel şirkete geçmek için can attık.
Türkiyenin her yerini gezdim gördüm çalışma imkanı buldum.Suanda kocaeli - istanbul arası ikamet saglıyorum genelde işlerimiz bu 2 bölgede.
Arabalar ve Hız tutkum vardir. Şimdiye kadar 1 araba parası devlete bağışladık sağlık olsun. Sinema ve stand up gösterlerini sever vakit buldukta izlerim. Genelde mobil takılmayı severim. Hayatı dalgaya alan birisyim. Kendi kurallarım ve hayata bakış açım vardir. Herkes ak der ben beyaz derim bir uyumsuzumdur. vs vs vs

Foruma önceden çok sevdiğim bir arkadaş sayesinde üye oldum. Forum hakkındaki düşüncelerim ise güzel bir ortam var diğer bazı forumlar gibi insanlar ayırt edilmiyor istinalar haric tabiki. gelişen ve yükselen bir ortam. bazen bazı tavırları hoş karşılamasam bile nitekim düzen hemen hemen hep aynıdır bu tür yerlerde.

Şimdilik sölüceklerim bu kadar. :) Ayrıntıyada girebilirim tabikisi
Ak ile beyaz eş anlamliydi? Sen kara dersin? Ssjsj Turkce hocana selamlar sjs

________________