Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2026, 20:33   #5
iren
Bₐzₑₙ ćᵢćₑₖ Bₐzₑₙ Fₑₗₐₖₑₜ
iren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
5 forumda varız. Ama burası benim için başka. Nedeni de sizi Trend Sohbetteki bizim ortamımıza benzetiyorum. Daha samimi daha sıcak. Sorunlarımız hemen çözülüyor. Daha aktif. Mesela @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizi hic ihmal etmez. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok beyefedi bir insan duruşunu cok seviyorum. Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzümlü kekim , muhtesem bir enersisi var çok tatlı. Mesele Czmert en sevdiğim dj ( ben de onun) :) Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] o da hep destektir. ve son olarak seninle tanıştım. Sana da çok kanım ısınıyor. Sizler bizim gibisiniz. Gönüllük esasi ile vakit, caba emek harcayan güzel insanlarsınız.Bu da ışığınızin daha parlak olmasini sağlıyor. İyi ki varsin IRCrehberi

Bunlar bize yeter, bunları duymak çok hoşumuza gidiyor çokda teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağolasın düşüncelerin ve röportaj yaptığın için. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] seninde emeğine sağlık çok başarılı olmuş keyifle okudum, ikinizin de yüreğine sağlık
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!