Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ekim 2020, 20:35   #1
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart hisler karanlık

duygu olmamasına rağmen ; karanlık.

sanırım duygu olarak tanımlanabilseydi şu anki halime en uygunu bu olurdu.

bişi var diyelim, birisi.

ona ne kadar yakın durmaya, konuşturmaya, içindekileri dökmeye çalışılsa çalışsın ördüğü bir duvar var ve ötesine gidemiyorsun.

hayat denilen yolu hayatına uzak veya yakın duran tüm insanlarla zigzaglar çizerek yürümeye alışmış biri, tepki vermeyi ya sevmiyor ya da öğrenmemiş.

ne kadar konuşturmaya çalışırsanız çalışın, o genelde durduğu sakin köşesinde duruyor, belki içinden milyonlarca kelime geçiyor ama siz bilemiyorsunuz, bilemedikçe sizin de kelimeleriniz tükeniyor ve zaten yorgun olan beyninizin teklemeye başladığını daha çok hissediyorsunuz.

bu vakitten sonra elinizden tek gelecek şey onu alışık olduğu rahatlığında bırakmak oluyor, size düşen ise karanlık.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


hani 7-8 yaşındasın, parkta güle oynaya eğlenirken bir an gözün anne babanı arar da bulamazsın.

sevdiğin insana birşey olduğunu öğrenirsin ya da artık seni sevmediğini idrak ettiğin an; insanın karnında yumru, beyni kafatasına sığmaz, baktığın yerdeki odak hariç geri kalan her yer karanlık olur.

bir de sabah saat 4 olmuş ve kendi kendine konuşuyorsun "doğum günümü kutlasın uyuyacağım." gelmez o telefon; pişmanlık, sinir, öfke, üzüntü hissedersin.

bu gece ise dışarıda yağmur, içeride gök gürültüsü sanki bütün bunları aynı anda tadıyorum. ve her şey çok anlamsız geliyor. bütün dünya, insanlar, buraya yazma isteğim, yarınki iş, düzgün yazma çabam.

bu gece de uyuyacak güneşin battığı yerdeki insanlar. kimisi hiç görmediği yaratıcıya kulluk edecek, kimi işe koştur koştur gidecek. kimisi metrodan süngü savaşına gidiyor gibi koşarak çıkacak.
bugün metroda "meydan'dan geçer mi? meydan'da inecem okumam yok gelince söyle" diyen teyze belki çoktan geçti gitti bu dünyadan?

her şeyi en ince noktasına kadar düşünmek durumunda kalmak dünyanın en yorucu duygusu olsa gerek.
________________

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.