| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Türkiye'nin geçmiş 11 senedeki siyasi iklimini sizlere değerlendirmek istiyorum. AKP cenahı ve birtakım çevreler Erdoğan'a ''Dünya Lideri'' sıfatını yakıştırıyor. Masum insanları öldüren, kendi ülkesinin şehirlerini bombalayan, bazı cemaat ve örgütlere sınav sorularının cevaplarını şifreli olarak vererek yine kendi vatandaşının emeğini çalan, binlerce masum insanı sırf düşüncesi sebebiyle hapse atan, devletin her kademesinde rüşveti sıradanlaştıran bir siyasi kişilik nasıl dünya lideri olabilir? Fethullah Gülen cemaatinin, PKK'nın ve Suriye savaşının olmadığı bir ortamda özellikle son 11 senede Erdoğan ne üzerinden siyaset yapacak, kitlesini hangi söylemlerle bir arada tutabilecekti? Ben PKK'nın, Gülen cemaatinin ve Suriye savaşının en çok Erdoğan'ı mutlu ettiğini düşünüyorum. Erdoğan bu sorunlar üzerinde söylemler geliştirerek hem seçmenini bir arada tutabilmekte hem de iktidarının süresini uzatarak kazancına kazanç katmaktadır. Siz değerli okurlara soruyorum: Erdoğan'ın herhangi bir açılışta, cami, kilise gibi ibadethanelerde veya toplantılarda Suriye, PKK ve Gülen cemaati dışında başka bir konuya değindiğini duydunuz mu? Türkiye Cumhuriyetinin değerli vatandaşlarına belirtmek isterim ki Erdoğan beyin yıkama, rüşvet alıp-verme, masum insanların kanı üzerinden siyasi rant elde etme noktasında başarılı bir insandır. Siyasi kariyeri boyunca izlediği politikalar ile kendisi ve çevresini milyarder haline getirirken, Türkiye Cumhuriyetini ve Türkiye ekonomisini mahvetmiştir ayrıca amerikan birleşik devletleri 3 gün önce uyarı verdi ve konsolosu kapattı ciddiye bile alınmadı
Bu vatana hainlik eden
Her kim olursa olsun
ALLAH'ın gazabı üzerine olsun 😠😠😠😠 |