Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ekim 2020, 23:35   #1
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Benim İçin Özel Birine

şarkıları renklerle de hisseden biri olarak kırmızıdır bu şarkı benim için..

hatta kırmızının bir kaç tonunu barındıyor içinde..
kan kırmızısını görüyorum önce.. kanar mı insanın ruhu gerçekten..
sonra şarap kırmızısı geliyor şarkı beynini uyuşturmaya başladığında.. dilinde beliren buruk bir tatla..

arkasından geçmişte kalan soluk bir tutku kırmızısı geçiyor gözlerinin önünden.. an an belirginleşese de artık olmadığını çok net anlıyorsun notlaların vuruşunda..
ve son olarak birde ağlamış gözlerin kırmızısı var bana görünen renkler içinde..
umutla beraber hayalkırıklığının geçişlerinden kanayan gözlerin kırmızısı...

iyi geliyor...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

sevmek bir şeyi sevmektir sen kadar
aşkı bana yanlış öğretmiş kader

.. güzelliğinden bahsetmeye geldim.

utangac utangac onune bakan gozler. sevimli sevimli sana bakan gozler. seni dinlerken anlattıklarını konsantre olmus gozler. sana hayranlık duydugu bir anda ısık sacarak sana bakan gozler. bas basa keyifli bir muhabbet sırasında ilgili ve hevesli bakan gozler. sırf "sen benimsin" mesajı icin, hic o taraklarda bezi yokken bastan asagı seni kesen gozler. sabah yeni uyanmıs uyku mamuru sirinlik muskası gozler. hiddetlendiginde huysuz huysuz sinirli bakan gozler. kırgın oldugunda susan küsmüs gozler. barıstıktan sonra neseyle sana kosan gozler.

ve en cok evine dondugunde ve o seni koynuna alıp yatırdıgında huzur dolu gozler....

bence dilsiz olsaydık biz senle birbirimize sadece bakıslarımızla hep konusur, hic susmazdık cocuk.
gozlerin cok guzel, soylemis miydim?
cok anlamlı bakıyorlar.
senin hep cocuk gozlerin var....
hevesli. sevgi dolu. duygu yuklu.

Alinti

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.