Benim kadar sevdinizmi... | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Siz hiç bir kadını sevdiniz mi ? Öyle süslü kelimelerden , seni seviyorumlardan , yapmacık tavırlarınızdan bahsetmiyorum.Bir kadını gerçekten sevdiniz mi ? Onun için hayatınızdaki herşeyden vazgeçtiniz mi mesela ? Yada sırf onunla olabilmek için herşeyi göze aldınız mı ? Şiirler yazdığınız mı mesela , yada şarkılar ? Sırf onun kokusu sindi diye bi tişörtü günlerce haftalarca kokladınız mı ? Yada içtiği sigaradan bile kıskandınız mı onu , sırf dudaklarına değiyor diye.Cebinizde fotoğrafını taşıdınız mı mesela ? Yada hergün bıkmadan usanmadan saatlerce hayal kurdunuz mu ? Merak ediyorum ; bir kadına her sabah yeniden aşık oldunuz mu mesela ? Sırf o orada yaşıyor diye hiç bilmediğiniz bi şehri sevdiniz mi ? Söylesenize hanginiz bir kadını aylarca bekleyecek kadar çok sevdiniz ? Kokusunda sarhoş oldunuz mu mesela ? Yada başınızı göğsüne yaslayıp hiç tereddüt etmeden ömrünün sonuna kadar o halde yaşamak istediniz mi ? Merak ediyorum ! Bir kadına sımsıkı sarılıp o an zamanın durmasını istediniz mi mesela ? Yada gözlerinin içinde kayboldunuz mu bir kadının ? Elini tuttuğunuz da kendinizi dünyanın en mutlu insanı gibi hissettiniz mi ? Merak ediyorum ulan ! Hanginiz bir kadını benim kadar çok sevdiniz ..? |