Konu: Oto Zline
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2025, 13:55   #12
DeLiKanLl
DeLiKanLl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Emrehan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,

Bu spamfilter ile de net ve sürekli bir çözüme kavuşamaz gibi. Size basit bir senaryo yaratabiliriz. Nick kayıt süresini 1-5 dakika aralığında uzatın, ki bu absürd nickler girip register olamasın. Muaf tutmak istediğiniz kullanıcı zaten kayıtlı olacağı için identify sorgusu ile bunu muaf tutarız. Herhangi bir yönetici kanalınıza identify bildirimleri düşüyordur zaten, eğer yoksa da oluşturmakta fayda var.

Örnek;

Kod

<NickServ> [NS] DeLiKanLl nicki ile sisteme login oldu, IP: 11.22.33.44  İdent: DeLiKanLl
gibi.

Gelelim sorgu kısmına;

Oluşturduğunuz txt'ye eklediğiniz nick(ler)i #Karantina kanalına giriş yapan nicklerin içinde aratırız. Eğer ki veri uyuşuyorsa 10 saniyelik bir identify bekleme süreci başlatırız. Bu 10 saniye içinde kullanıcımız identify oluyorsa bildirimi zaten alacağız ve timer'ı durdurup xLine uygulamayacağız. 10 saniyenin sonunda identify bildirimini alamıyorsak xLine uygularız.

Bunun gibi basit bir senaryo işinizi görebilir hemde muafiyeti sağlamış olursunuz.

İdentify bildiriminiz var mı yok mu bilmediğim, eğer varsa da bildirim mesaj içeriğini bilmediğim için doğrudan kod vermedim. Bildirim mesajınız varsa ve paylaşırsanız kodu yazabilirim.

İyi forumlar.
Merhaba Üstat. identify bilgisini #log kanalından alabilirim. Ben zaten adminim. Anlattığınız senaryo tamda istediğim gibi bir senaryo. İdentify olmayan nicki yasaklamak. Çünkü dediğiniz gibi. Misal benim nickimle girip küfür edebiliyor. #karantina süresini en az 20sny açıyoruz. Bu süre içerisinde identify olmadıysa işlem uygulanabilir. Tşk ederim.