Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Kasım 2025, 16:23   #1
Reyhan
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bez Bebek'ten Alemin Kralı'na kadar setteki herkes konuştu! Evrim Akın'a karşı sektör ayaklandı!

Bez Bebek dizisinde Evrim Akın ile başrolleri paylaşan Asena Keskinci, sette yaşadıklarını anlatmıştı. Evrim Akın'ın kendisine şiddet uyguladığını ifade eden ve herkesle sorunlar yaşadığı iddiasında bulunan Asena Keskinci'ye destek geldi. Bez Bebek setinde çalışan isimlerin yanı sıra Akın'la Alemin Kralı dizisinde birlikte rol alan Zeynep Gülmez de konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2007-2010 yılları arasında ekrana gelen fantastik çocuk dizisi Bez Bebek'te "Yağmur" karakteriyle tanınan Asena Keskinci, yıllar sonra yaptığı açıklamalarla gündemi sarstı. Oyuncu, Evrim Akın'ın yılbaşı ağacı süslediği bir videoyu izledikten sonra geçmişte yaşananları hatırladığını belirterek dikkat çeken iddialar ortaya attı. Dizinin çekildiği dönemde henüz küçük bir çocuk olan Keskinci, Evrim Akın'ın sette sık sık tartışmalar yaşadığını ve kendisine kötü davrandığını ileri sürdü. O süreçte anne ve babasının boşanma aşamasında olduğunu belirten genç oyuncu, Akın'ın kendisine "Senin annenle baban boşanıyor ya... Bir de ben seni bu diziden attırırsam ne olur? Sokakta mı kalırsınız?" dediğini iddia etti.

Keskinci, yapım ekibinin duruma müdahale ettiğini de anlattı. Ekibin, Akın'ın ağır ilaçlar kullandığını ve bu nedenle kırıcı tavırlarını tolere etmeleri gerektiğini söylediğini aktaran oyuncu, yaşanan gerginliklerin ardından Evrim Akın'ın bir süre sete alınmadığını ve karakterinde değişikliğe gidildiğini dile getirdi.

Asena Keskinci, ailesiyle ilgili çarpıcı bir iddiayı da paylaştı. Annesi ve babasının ayrılığında rolü olduğunu öne süren genç oyuncu, Akın'ın annesine giderek "Sen bana kocanın numarasını ver, ben sizi barıştıracağım" diyerek babasının telefonunu aldığını, daha sonra da babasıyla ilişki yaşamaya başladığını söyledi. Keskinci, "Bu kadın, benim üvey annem oluyor. Hâlâ beraberler, aynı evde yaşıyorlar" sözleriyle yaşanan süreci anlattı. Videoda isim vermemesine rağmen, babası Güray Keskinci ile hâlâ birlikte yaşayan kişinin Evrim Akın olduğu ortaya çıktı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

EVRİM AKIN'LA ÇALIŞAN HERKES YAŞANANLARI DOĞRULADI

Bez Bebek dizisinin makyözü Arzu Yurter, Asena Keskinci'nin açıklamalarına destek vererek gündemi salladı. İşte Benim Stilim yarışmacısı Aleyna Eroğlu'nun annesi olan Yurter, yıllar önce aynı sette çalıştığını doğruladı. Yurter, sosyal medya hesabından Evrim Akın'ı hedef alan dikkat çekici bir açıklama yaptı: Asena'nın bu konuda gerçekten yanındayım. Çünkü bahsi geçen o dizide bunca kötülüğü ortaya çıkartan kişi tarafından ben dahi işimden oldum. Benim gibi kaç kişi işinden oldu. Bitmek bilmeyen kötülükleri... İnsanların ekmeğine kan doğradı. O çoluğa çocuğa yaptıkları, orada hasta olan bir insanla nasıl eğlendiği... Kimse ağzını açıp bir şey demedi ben dedim, ben zaten kovuldum

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

vâki olanda hayr vardir. .