Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Kasım 2025, 06:49   #8
BeLLa`
BeLLa` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
nagiSa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Okurken keyif almayan olmuş mudur ki acaba :)) Çok pozitif birisin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni ilk gördüğüm gün sana doğru bi çekim hissetmem bu yüzden olsa gerek çünkü aynı frekansta olanlar şıp diye anlaşır, ısınır ve tabi kaynaşır. Enerjisi yüksek insanlara bayılıyorum ben ya öyle zahmetsizler ki. Sohbetinizi okurken aktı gitti vallahi hem de yormadan sıkmadan. Davete icabet etmek gerek ki aklımdaydı zaten. Yakın zamanda ziyaretine geleceğim inşaallah. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yönelttiğin güzel sorularla sohbeti şekillendirmişsin. Kalbinize sağlık. (^_^)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle coook tatli düşüncelerin ve yorumun için çok teşekkür ederim
Biliyor musun enerciiiiiiiiiiiiiiiiii olayına bende çok inanıyorum geldiğimden beri bizi çeken bir enerciiiiiiiiiiiiiiiiii var kesinlikle en kısa sürede mutlaka yakından tanışalım hissediyorum bizden çok tatli Bi dostluk çıkacak