Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Kasım 2025, 21:03   #1
AseM
AseM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Tutku.Org Sunucu Sahibi HaFiZ İle Röportaj

AseL: Merhaba HaFiZ öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için tşk ederim

HaFiZ: merhaba AseL rica ederim

AseL: Kısaca HaFiZ kimdir tanıyalım bizde

HaFiZ: kendimi kısa ve net olarak tanıtmak istersem kendi halinde sessizliği ve sakinliği sevip dostları icin her seyi yapabilecek bi insandır diyebilirim

AseL: Peki HaFiZ irc ile tanışmaniz nasıl oldu?

HaFiZ: Bundan yaklasik 15 20 sene önce nefse cihad kardeşim sayesinde tanımış oldum irc alemini ve o günden beri beraber yol alıyoruz

AseL: Bizde kendisini şahsi olarak çok severiz

HaFiZ: Sende Seviliyorsun tabi ki

AseL: sizlerde seviiliyorsunuz tşk ederim

AseL: 15 20 sene dediniz Tahmini Kaç sene oldu?

HaFiZ: 17 sene oldu

AseL: Djlik yapıyorsunuz arada görüyoruz sizi peki tutku FM için düşüncelerinizi paylaşır misiniz?

HaFiZ: evet cok nadir de olsa arada yayın almaya calısıyorum

AseL: Yayınlarınız güzel .d

AseL: Peki dinlemekten en keyif aldınız yayıncı kimdir?

HaFiZ: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] icin sunları soyliyebilirim ileri de adından çokca bahsettirecek bir radyo kanalı olacaktır bizler bunun icin yogun bir sekilde emek veriyoruz ve tabi ki sizlerin de sayesin de cok daha iyi olacaktır

HaFiZ: tesekkür ederim her dj i ayrı ayrı dinlemeye calısıyorum aslında hepsinin yayınları birbirinden güzel ama benim keyif alarak dinlediğim yayıncı arkadasım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @Cey diyebilirim

AseL: Bizde severek dinliyoruz DJ arkadaşlarımızı Tşk ederiz Hepsi tabi ki birbirinden güzel yayınlara sahip

AseL: aramıza katılmak isteyenlere ne söylemek istersin Neden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] da olmalılar?

HaFiZ: bu soruya soyle cevap vereyim tutku.org a girdikleri zaman zaten hissedecekler dogru yerde olduklarını

AseL: Çok doğru bir cevap oldu tebrik ederim

HaFiZ: rica ederim

AseL: Basarilarinizin devamını dilerim bu ortamda olmaktan mutluluk duyuyorum

HaFiZ: biz de aramız da olmandan dolayı mutluyuz her zaman

AseL: Tşk ederim Herşey gönlünüzce olsun.hayırlı Günler

HaFiZ: tesekkür ederim AseL hanım hayırlı günler diliyorum size de

Be not afraid of going slowly, be afraid only of standing still...