29 Ekim 2025, 19:18
|
#1 |
| | UkaLaChat.net Güncel Yönetim Kadrosu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yönetim Kadrosu Yönetim Kadrosu CanimSin.NeT - Canlı Sohbet Odaları, Seviyeli Chat Siteleri - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Sunucu Sahibi] : ««« ZeuS & baLmsı »»»
[ Root Sorumlu]: ««« aLya Aras SaKaRYaLi Goofy ÖzKaN »»» [Tekniq Admin ]: ««« Erdem Microsoft »»» [Network Admin] : ««« ShekiL RomeO Hacer UnutuLmaZ »»» [Services Admin]: «««» mehmetEfe Hilal SaNCaR »»» [Server Admin]: ««« Ayaz Ayhan CeSuR »»» [Co Admin]: ««« Saye SaHRa Canerr Melike »»» [İrc Oparator] : ««« illeqal01 Tunaa »» «««««« Görev Dağılımı:!»»»»»» [Oper Admin SorumLusu]: ««« ZeuS baLmsı »»» [Nick SorumLusu] : »»» İlleqal01 »»»
[ Global Kanal Sorumlusu]: ««« baLmsı ZeuS »»» [Teknik SorumLusu] : ««« Erdem Microsoft»»» [Help SorumLusu] : ««« SaKaRYaLi »»»
[B]Radyo SorumLusu][B] ««« meLoDy Esmere »»»
[ Forum SorumLusu]: ««« Hacer »»» [Telnet SorumLusu]: ««« ZeuS baLmsı »»» [Web SorumLusu] : ««« ZeuS »»» Sohbetin En Tatli Hali, ukalachat ve canimsin Herkesi Bekleriz…
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} |
|
| |