17 Ekim 2025, 11:39
|
#28 |
| | Hepinizden Allah razı olsun | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Chloe Nickli Üyeden Alıntı
Forumumuzun değerli üyelerinden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
arkadaşımızın halası vefat etmiştir.
Kyo ve ailesine sabır, merhuma da Allah'tan rahmet dileriz.
Mekanı cennet olsun inşallah.
#IRYönetim | Alıntı: izz Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: SaHRa Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: Pure Nickli Üyeden Alıntı
Allah sabır versin.Başınız sağolsun. | Alıntı: ErginN Nickli Üyeden Alıntı
Başın sağolsun Allah mekanını cennet eylesin | Alıntı: BLackLorD Nickli Üyeden Alıntı
Başın sağolsun mekanı cennet olsun | Alıntı: Merve Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: Zenia Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: Sean Nickli Üyeden Alıntı
Başın sağalsın , sabır diliyorum kardeşim | Alıntı: SonsuzLuq Nickli Üyeden Alıntı
Son dort yilda Babami Dayimi Teyzemi kaybetmis biri olarak Ölum acisini bilen biriyim .Cok cok sabir diliyorum.Allah rahmet eylesin. | Alıntı: RaNa Nickli Üyeden Alıntı
Başın sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin Mekenı Cennet olsun | Alıntı: LeoPardeSs Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: inciR Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: Kardelen Nickli Üyeden Alıntı
Başın sağ olsun Allah rahmet eylesin | Alıntı: MatmazeL Nickli Üyeden Alıntı
Başın saolsun fuat.
Allah sana ve ailene sabırlar versin.. | Alıntı: BuKLe Nickli Üyeden Alıntı
başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin | Alıntı: idyllic Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: HiKaye Nickli Üyeden Alıntı
Kyo rabbim sabırlık versin geride kalanlar sabırlık versin Mekanı cennet olsun kabir rahatlıgı versin inşallah Amin Amin Amin..! | Alıntı: Saruhan Nickli Üyeden Alıntı
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum | Alıntı: Forbidden Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: bAbE Nickli Üyeden Alıntı
başiniz Sagolsun. | Alıntı: YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı
Allah rahmet eylesin | Alıntı: oMeN Nickli Üyeden Alıntı
Başın sağolsun Fuat, ALLAH rahmet eylesin | Alıntı: Raina Nickli Üyeden Alıntı
Başın sağolsun mekanı cennet olsun amin | Alıntı: noTaa Nickli Üyeden Alıntı
Başın sağolsun Kyo Allah sabır versin | Alıntı: BuSeM Nickli Üyeden Alıntı
Başın sağolsun sabırlar dilerim. | Tüm doğal afetlerde tek yumruk olabilen bu değerli insanlarımız,
Forumda da yaşadığımız acılarda tek yumruk oluyor ve biraz olsun gönüllere su serpiyor.
Varlığınız daim olsun, iyi ki varsınız. |
|
| |