Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ekim 2025, 12:14   #1
Sean
Sean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Gerçek Bir Hikâye: Al Beni Baba

Başrollerini Ayça Ayşin Turan, Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl ve Malik Blumenthal’ın üstlendiği, gerçek bir hikâyeyi konu alan “Al Beni Baba” filminin ekibi okuma provasında buluştu.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan, Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl ve Malik Blumenthal’ın, yönetmenliğini Ahmet Topuz’un, yapımcılığını ise Mustafa Uslu ile Kemalhan Balçık’ın üstlendiği “Al Beni Baba” filmi için geçtiğimiz gün Zekeriyaköy’deki No1 Culinaria adlı mekânda okuma provası yapıldı. Mustafa Uslu’nun senaryosunu oyuncu eşi Sinem Uslu’yla kaleme aldığı, yaşanmış bir baba-kız hikâyesini beyazperdeye taşıyacak filmin ekibi ilk kez bir araya geldi.

Bir baba için kızı, dünyanın ona en değerli emaneti…
Bir kız için babası, her koşulda onu hep koruyacak bir kahraman…
Ama ya araya korkular ve gölgeler girerse? Sevgi, karanlığa rağmen yolunu bulabilir mi?

Sadece Türkiye’de değil, dünyada da yankı uyandıracak yeni sinema projemiz, #AlBeniBaba’nın fragmanı yayında!

Mustafa Uslu ve Sinem Uslu tarafından dokunaklı bir dille kaleme alınan, Ahmet Topuz’un ustalıkla yönettiği “Al Beni Baba” izleyen herkesi derinden etkileyecek. 🎥📝

Duyguların sınır tanımadığı bu hikâye hem kalplerde hem de beyaz perdede iz bırakacak.

Yapım Yılı: 2025
Tür: Dram
Yönetmen: Ahmet Topuz
Yapımcı: Kemalhan Balçık / KEM Yapım
Senaryo: Sinem Uslu – Mustafa Uslu
Oyuncular: Ayça Ayşin Turan, Erkan Petekkaya, Malik Blumenthal, Gülper Özdemir, Lily Joan Gutzeit, Murat Serezli, Mert Denizmen, Asiye Dinçsoy, Rüzgar Aksoy, Metin Keçeci, Nathalie Griffin, Dilek Çelebi, Mehmet Esen, Necmi Yapıcı, Bahtiyar Engin, Burç Kümbetlioğlu, Mehmet Şeker, Ayça Bingöl, Mahmut Cevher, Macit Koper, Mehmet Özgür

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı

Üslup muhattaba göre şekil alır
.