Konu: Nevra
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2020, 08:46   #14
Nevra
Helper
Nevra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk geldiğinde hiç sevmezdim. Hatta yorumlarını takip eder sinir olurdum O bana adım atsa da ben hiç atmadım. Hiç yalan söylemicem ;dd Sonra bi ara bişey oldu Nevra forumda yok, onsuz çok anlamsız geldi. Çünkü ben onu seviyordum aslında içten içe.. Her şeyi baştan alalım mı? dedim ve başa aldık..

Şimdi yine sürekli onu yazıyorum yokluğunu fark ettiğiniz üyeye çünkü onunla başladık biz bu forum hikayesine. Birlikte rütbe aldık. Birlikte konu açtık.. Bi profil mesajına bile aşırı mutlu olduğum bi hatun o. Şu an hakkında ne düşünüyorsun deseler.? Hayatımda bu kadar kendi halinde güzel bir kadın görmedim derim. İyi ki varsın Nevra iyi ki baştan almışız. Seni çok seviyor ve özlüyorum. Yokluğun benim açımdan aşırı hissediliyor..
Açıksözlülüğün için çok teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Zaten bende seni sevmezdiiim diyip saçımı savuruyormuşum Şaka bir yana, düşüncelerin beni çok mutlu etti. Bende sana ait bişeyler görünce çok mutlu oluyorum. Sende bisürüü sevilip, özleniliyorsun. İyiki yanımdasın ve benimlesin. ;heart

________________

*****

"Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış.
Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş.
Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış."

*****