Alıntı:
Nejla(BeLLa) Nickli Üyeden Alıntı
Evet bunuda gördüm BeriLa sana ya sen yaptirdiysan bu saldırıyı diye bir iftira atmış. Kisi gercekten kendinden biliyor işi BeriLa Root Administrator olduğu sunucuda bir diğer Kadın admin arkadaşına kıskançlığından lamer tutup olduğu sunucuya saldırı yaptıran bir şahıs. Gel sunucuya bütün korumaları actim şunun içinden geç yazan biri lamerlere. Demem o ki bunlar sonuna kadar rezil edilmeyi hakediyorlar gel küfür et diyen biri saldırı aldığında kahkaha atıp müdahale etmemesi çok normal çok ha beni bilen çok iyi bilir asla boş konuşmam kim isterse bütün ekran goruntuleri mevcut atabilirim. Kimseye iftira atıp zıplayıp durmasinlar. Rezil edilmeyi sonuna kadar hakediyolar. Ben de domainimin net uzantısı nerde diye bakmaya girdiğimde hala biri küfür ediyor mhmtt kardeşim ne geciyo eline değip sohbetine devam ediyordu biri anama sovecek ben kardeşim diyeceğim sanalin yüz karası bunlar. Burda gelip bu olayı savunanları da anlamıyorum menfaat değil hersey ya :) konuyu okumaktan sıkılanlar da silah zoruyla okutulmuyor ört pas edilmesin iyi ki de uzamış. Teşekkürler tekrar Zemheri abla ve ircrehberi.net yönetimine. |
Lamerler ile telefonda görüşüp konuşan , arkadaşlarına saldırı yaptırtıp sonra ben yapmadım diyecek kadar korkak olan kişinin böyle yorum yapması da :):):)):):) çok güldümmmmm
Ne olur bu yorumunu silmeyin okuyup okuyup gülelim :):):)