Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Eylül 2025, 10:22   #6
Beer
Arkadas.Org & Sunucu Sahibi
Beer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dün geceden beri bütün sayfalarda yer alan mesajları okuyarak geçirdim. Keyiflimiydi ufak bir keyif bile almadım. Zaman kaybı olarak görüyorum okuduğum ve o an bu forumda geçirdiğim zamanı.
Öncelikle
Zemheri ve küfür yiyen diğer arkadaşa geçmiş olsun. Sebebide küfürü sevmediğim için. Küfürü onaylamadığım için.
Ancak bana göre yanlış olan kısım bu konunun açılması. konunun uzaması.
Benim anlamadığım konu şu bir sunucu var "zersohbet.net" bu sunucuda küfür edilmiş. Üzücü bir olay yaşanmış. Küfür eden yönetimde bile değil. Yok bu şunu yapmadı yönetim bunu yapmadı yönetimi eleştiririm vb. konular yanlış. Yönetimdekiler bu hususu görmüş atmak istememiş yada kuralı vardır uyarı vermiştir. Baktı baş edemiyor kurallar gereği her iki tarafı atmıştır. Her sunucunun bir yönetim anlayışı vardır.
Benim eleştirdiğim konu şudur. Ortamı beğenmedin mi girme sunucuya yönetimini beğenmedin mi girme. Her sunucunun bir kuralı vardır. Kurallarını işleyişini yönetim belirler oraya giren user veya herhangi bir forum sitesi değil. Eğer kalite ve başarı varsa gelenler kalır yoksa gelenler gider. Sunucu sahibi İster küfürü serbest bırakır, ister reklamı serbest bırakır, diğeride hiç birini serbest bırakmaz. Bu kimseyi ilgilendirmez. Bence bu eleştiriye bile kapalıdır. Bu sebeple küfürden dolayı tekrar geçmiş olsun diyorum. Ancak bana göre üstte de belirttiğim gibi kimse kimsenin yönetim anlayışına karışamaz. Beğenmiyorsa o sunucuya girmez. iyi forumlar dilerim.