Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2025, 10:26   #32
Mylife
i don't care if i'm misfit.
Mylife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Ruyanur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
-Son dönemlerde veya günlerde herhangibir konuda fikrinizi değiştirecek birşey oldumu ?
- Irc dünyasında son yıllardaki help departmanı hakkında düşünceleriniz nelerdir?
- en sevdiğiniz bir sokak lezzeti nedir?

Şimdiden teşekkürler
Beni şaşırtan bazı değişimler yaşadım aslında ama bu gibi durumları ben pek dışarıya vurmak istemem. Daha çok kendi içimde yaşamayı tercih ederim. Edindiğim tecrübeler bana bu dünyada heran her şey olabileceğini öğretti

Help departmanı populerliğini radyo kanallarına bırakmış olsada ben çok uzun süre içerisin de yer alan birisi olarak her zaman güzel anılarımın olduğu bir departman ama şunu da göz ardı etmemek gerekir. Kendim de x bir sunucu da nickserv departman lideriyim mesela nick ile ilgili bütün konular da biz yardımcı oluyoruz zaten kullanıcılara ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Bilmiyorum belki pek güzel gelmeyebilir bir çoğumuza ama ben kokereç yemeye bayılıyorum

Sorular için teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Stay strong, trust your instincts.
Set your spirit free, never forget your spiritual side.
Even in the midst of hardships,
there is always a light to guide your way.