Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2025, 10:17   #31
Mylife
i don't care if i'm misfit.
Mylife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
idyllic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ircd'e ilk başladığınızdan beri görev aldığınız yerler de bırakılmak/bırakmak zorunda olduğunuz nedenler nedir ?

* başarı sizin için; sinsilikle çıkılan basamak mıdır yoksa hak edilip çıkmak mıdır ?

* bugüne kadar pişman olduğum dediğiniz bir ortam da bulundunuz mu ?
bulundu iseniz; sebebi..

kolay gelsin
IRCd ilk başladığım tarih 2004 dü sanırım. 2005 de zurna.NET de Help kadrosuna dahil olduğum da irc biraz benim için sohbetin dışında bir yer gibi olmaya başlamış teknik konular veya yönetimsel konular daha çok ilgimi çekmeye başlamıştı ve bu yönde ilerledim. Neredeyse TR de yer alan bütün sunucular da görev aldım bir dönem sonrada bu görevleri bıraktım. Bazıları ailevi bazıları sunucu sahibiyle yaşadığım sorunlar. Çok uzun bir süre olduğu için hepsini detaylı anlatmam imkansız.

Başarı sinsilikle çıkılıyorsa eğer çok uzun süreli olacağını düşünmem çünkü elbet birgün yakayı ele verirsiniz. Bizim bu ortamlarımız da yönetici kimliği olmayan insanlara yönetimsel konular da aşırı görev yükleniyor maalesef yani birisinin bir kitleyi yönetecek yeteneği yok iken bu sorumluluk ona veriliyor. Bu gibi söz sahibi kişilerce de bu sinsilik veya dalkavukluk hangisini tercih ederseniz yol veriliyor buda haliyle ortamın kalitesini düşürüyor. Ben help kültüründen yetişen birisiyim hakedene hakkının verilmesi taraftarıyım.

Bugüne kadar pişman olduğum çok ortam da bulundum real veya sanal ama bu hisse kapıldığım an orayı terk ederim. İnsan mutlu olmadığı, keyif almadığı hiç birşeyi yapmamalı veya bulunmamalı.

Sorular için teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .

Stay strong, trust your instincts.
Set your spirit free, never forget your spiritual side.
Even in the midst of hardships,
there is always a light to guide your way.