Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2025, 22:40   #8
HoKKaBaZ
HoKKaBaZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Gerçeklerin çarpıtılması ve iftiralar

Loglarda nefsı-cıhad tarafından şahsıma yönelik iftira niteliğinde söylemler olduğunu gördüm. Özellikle HoKKaBaZ için sahte hesap açıldığı yönünde asılsız iddialar dile getirilmiştir.

Açık ve net olarak belirtmek isterim ki; HoKKaBaZ benim ve ben senelerdir bu büyük camianın içerisindeyim. Herkes beni yakından tanır, geçmişim ve duruşum ortadadır. Sahte hesap açmak gibi bir durum söz konusu değildir ve bu tür söylentiler tamamen asılsız ve yalandır.
Atılan loglarda olayların nasıl çarpıtıldığını ve iftiraya dönüştürüldüğünü açıkça görmekteyiz.

Öncelikle; kullanılan ifadeler aslında sunucu sahibi mhmt ve orada küfre göz yuman admin Elif için söylenmişti. Ancak bu sözler bilinçli bir şekilde çarpıtılıp tamamen konuyu başka yere çekerek nefsı-cıhad nickine yönlendirilmiştir. Bu, düpedüz manipülasyondur.

Dahası, Hafiz nickli kişi çıkıp “Zemheri özelde CaSPeR nickine küfür etti” şeklinde bir iddiada bulunuyor. Oysa olay, Zemheri daha kanala girer girmez yaşanmışken öyle olmadığı apaçık ortadadır. Buna rağmen Hafiz’in bu iftiraya yeltenmesi tamamen kasıtlıdır.