Alıntı:
Zemheri Nickli Üyeden Alıntı
|
Şimdi Zemheri hanım günlerdir bana forumlarda paylaşım yapıliyor o oluyor bu oluyor diye söyleniyor gelip muhattap olup bir şey yazmak istemiyordum ama azıtiyorsunuz bazen.
Birincisi Seni ve Dahaka yi ben yasakladım.
Dahaka Proje sahiplerinin ricasi ile Sunucuda aktif vardı daha sonrasında Ben yasakladım.
Buda benim Şahsi sorunum kimseyide entere etmez. Senide öncesinden çok iyi tanıyorum sende beni iyi tanımladıgını düşünüyorum.
Dost arkadaş olarak bi mekana geliyorsan ve ya birisi seni davet ediyorsa böyle bi polemik yaşıyorsan önce seni buraya davet edene gider durumu izah edersin.
Çözümlenmezse daha da ileri gider sunucu sahibi veya dost arkadaş bildigin birine ifade edersin bu normaldir bi şekilde orta nokta bulunur.Çözümlenir yani.
Koşa koşa Bütün İRCD forumlarına gidip konu açıp kendini kasvete sokmazsın. Yaşının verdiği duruma veriyorum bunu. ZerSohbet yeni İRCD ortamına girmiş bi sunucu daha 1 ayımız olmadı. Uzun suredir acık olan SebebimSin sana ait olan sunucunun kullanıcısından daha fazla bi kitleye ZerSohbet sahip olduğu için böyle basit düşüncelerle küçümsemeye çalıştınıgı sezgiliyorum.
Yine diyorum Seni Dahaka yı Ve Casper i ben yasakLadım.
Sıkıntısı derdi olan boyle Forumlarda değilde gelir benle konuşur. Veya ortak tanıdıklarımız arkadaslarımız var onlarla iletişime gecer böyle bi rezillik içine girmez..
Benim nazarımda her kız bi kadın her kadın bi anne adayı ve analar Kutsaldır.
Bi anne oldugunu düşündüğüm için gelişen durumlardan dolayı senden ben özür dilerim.
Ama tavrın için söylemlerin ve çirkinliklerin için senden asla özür dilemem.
Suraya yazdıgın yazılar kadar veya ifadeler kadar kendi sunucun için işlev yapsaydın daha manidar ve güzel olurdu.
Burda forumu meşkul edesiye kadar ortak arkadaşlarımızda iletişimim mevcud ulaşırsınız..
Keyifli Forumlar..