Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Eylül 2025, 19:05   #74
Zemheri
Zemheri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
DeLi_PoyRaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya arkadaşım konuyu söyledi yorum için geldim. Zemheri sen her yerde aynı şeyleri yapıp bu adminin bana daha önce böyle yaptı, şöyle yaptı. Yok selamım almadı, yok hoşgeldin demedi diyerek ; kendi sunucuna kimse girmediği için etrafa fesatlık saçıyorsun. Artık şu konu da adama belki özelde neler dediniz sizde o potansiyel var sizin gibi birinin asla haklı olduğunu sanmıyorum. Acilen kendinizi toplayıp kaç yaşında insanım Ahmet misketlerimi aldı modundan çıkın. Yaşlandıkça çocuklaşma olayı doğru önergesinin en büyük sezilerinden birisiniz.

Konuda alakası olmayan ınsanlar ıftıra ıle ortaya cıkıo ve kufuru normalesdıren bır kıtle olusduruyo her nedense ordako guvenlıkde sorumlu olan nefsı-cıhat ve sahıbı mhmtt. Ortaya cıkıp ozelde sunu yazdı deme potansıyelıne sahıp deyıller bu kadar kuculmeyın benım sunucularda yapmıs oldum huzursuzlukları lutfen kanıtlarıyla gelıp ıftıraya kadar dusmeyın yazık kendıler acıga cıkıp foruma bıze dahıl bır sey sunamazken cevre toplar olmuslar sadece acıyıl guluyorum kendınız olun sanalasmak bu olsa gerk

Bulutlar diyorum, bu dünyaya göre fazla güzeller.

Gökyüzü yıldızlarını kaybederse kayıp kente benzer. Sen de yüreğindeki umutları sakın kaybetme. Çünkü hayat bir armağandır sana. Ve sen en güzel ödülsün hayata