Alıntı:
NefSe_Cihad Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm arkadaşlar daha önce yorum paylaştım silinmişti ancak son kez tekrardan paylaşım yapıyorum.
1- Siteye saldırı var diye acil çağrıldım. Sunucuya girdiğimde oper dahi girmedim, girmediğim için bir adminden silmesini rica ettim. Geneli sakinleştirip küfür eden kişiye bir daha yapmamasını belirtmem gerekiyordu ve ben bunu yaptım. Şahıs ile görüştüm, kendisine Zemheri'nin kötü sözler sarf ettiğini o yüzden de böyle bir şey yaptını anlattı. Ben ne olur ise olsun küfürün yanlış olduğunu izah ettim ve kendisi sunucudan çıktı. Burada ki konuşma bu hoş olmayan durumun tamamen ortadan kalkması ve bir daha olmaması içindir. İnsanların konuşarak anlaşabildiği bir dünyada yaşamaktayız. Sorunlar üzerine sorunlar ile gidildiğinde daha tehlikeli bir hal aldığını biliyoruz ve yaşıyoruz. Saldırgan tutumun nasıl bir kötü görüntü sergilediğini şuan gördük.
2-Zemheri özelde kötü söz etme şansı varmı dersek , kesinlikle üslup ve hitabeti buna aşırı şekilde müsait kesinlikle bir kışkırtma var bu bariz belli. Bana şuan bir kaç yetkili olduğum yerlerde 8 ay oldu döneli tek saldırı almazken , nickime saldırı yapılmaya başlandı sebebi çok net belli.
3-Ben yıllar öncesinde sanalı bırakmış bir çok eski arkadaşın tanıdığı biriyim bazı arkadaşlar yorumda paylaşmış burada gördüm . Bu zemheri mahlaslı şahıs daha bir kaç aydır belki denk geldiği için yeni birisi zannedip böyle bir paylaşımda bulunmuş. Kimsenin aklını küçümsememek gerekir . Bana arkadaşlarımın bu şahıs ile polemiğe girme kendisi hep aynıdır, değişmez kendini yormaktan başka bir şey olmaz dediler. Bekledim, bekledim ve tekrardan yorumumu paylaşmış oldum.
4- Şimdi hanım efendi dicem ama üzerinize atıf ettiğim hanım kelimesini taşıyamadığınız için şahıs diye belirtiyorum yanlış anlamayın. Şimdi sürekli arkadaşım, dostum diyerek Mhmtt'in sitesine bilerek zarar vermeye çalıştığını çok ama çok iyi biliyorum. Şimdi benimle olan konuşmalarınıda burada net bir şekilde paylaşabilirsin. Üslup ve edepten çok uzak sadece kendini birşey zannedip destekçi arayıp bulamadığın için bu hallere bürünüp, gördüğüm kadarı ile herkese bi sinir ile yazmaktasınız.
Sonuç olarak burada ''Dahaka' nickli arkadaş ve Mhmtt hariç mağdur kimse yok. Olayın tüm mesuliyeti benimdir. NefSe_Cihad olarak; Konu üzerine yazılmış tüm eleştirilere açık olduğumu yanlış olan durumun düzeltileceğini ancak Zemheri şahsının olduğum hiç bir siteye ortalık karıştırma gibi huyları olduğu için adım atamayacağını sizlere bildirmek isterim.
Böyle yanlı ve eksik bilgi ile suçlanmış olan kişilerin, adminlerin hepsinden ben özür dilerim. Olayın tüm sorumlusu, yetkisi ve devam etmesi dahilinde benim üzerimde olacağını bildiriyorum. Zemheri şahsıda saldırgan tutumlarından, kıskançlık tutumlarından, fesatlık ve fitnelik yaklaşımlardan uzak durmasını Allah'tan niyaz eder sizlere hayırlı, keyifli forumlar dilerim. |
Şuan benim olduğum sitede sizin isminiz çok geçti hatta inanmayan olur ise profilimde irc adresi baksın nickinizi aratsın orada nickiniz geçmiş sitenin nasıl kurulduğunu anlatan bir yazıydı. Bence konuyu kapatmak için çok güzel bir yazı olmuş üstad eline emeğine sağlık. Farkınız ortaya koymuşsunuz yapıcı ve anlayış dolu bir yazı.