| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: BeriLa Nickli Üyeden Alıntı
Profilinizdeki fotoğrafınıza bakıp, siz olduğunuzu düşünerek yaşınıza hürmeten bu yazımı yazıyorum.
Zemheri hanım teyze, günlerdir sunucumuzla alakalı yapmış olduğunuz karalama çalışmalarınızı izliyoruz.
Kendi sunucunuzu bırakıp, bizim sunucumuza beslediğiniz kin ve nefretin sebebi nedir? Dost ziyaretine geldim dediğiniz saat gece 00:40 . Ve o gün gerçekleşen saldırıyı durdurmak için yönetimizlerden sayın Nefse_Cihad uyandırılmış ve gereken işlemi yapmış olduğu halde, bu olayı fırsat bilip burada konu açıp yaptığınız şey çok bellidir artık. Bu olayı buraya taşıdığınıza göre aklımıza gelen bir soru ; Bu saldırıyı sizin düzenlemediğiniz ne malum ? Tekrar yaşınıza hürmeten diyorum ki; Zemheri hanım teyze lütfen kendi sunucunuza odaklanın. İyi günler. | Sızı saygıya davet edeeım artık ıftıraya kadar gıtme curetınde buluna bılıyorsunuz saldırıyo duzenletıp anneme aıleme kufur ayıp ayıp utanın