Alıntı:
izz Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tebrik ederim başarılar dilerim
Küresel bir sorunu çözebilseydiniz bu ne olurdu
Ünlü bir sporcu olabilseydin, bu kim olurdu?
En çok yapmayı sevdiğin aktivite
Ve son olarak da IRCRehberi hakkındaki düşüncelerin nelerdir teşekkürler |
tşk ederim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hanım
Küresel bir sorunu çözebilseydiniz bu ne olurdu : Adaletin ve eşitliğin hakim olduğu bir dünyada insanlar kaynaklarını daha bilinçli paylaşır, çevreyi koruma sorumluluğu hisseder, toplumlar arasında güven inşa olur. Böylece diğer pek çok küresel sorun da kendiliğinden çözüme yaklaşırdı.
Ben ünlü bir sporcu olabilseydim, muhtemelen Muhammed Ali olmak isterdim. Çünkü o sadece ringde değil, hayatın her alanında cesur duruşu, inancı ve adaletsizliklere karşı tavrıyla da bir efsane oldu. Hem sporun zirvesine çıkıp hem de insanlara ilham veren değerler bırakmak bence bir sporcunun ulaşabileceği en yüce nokta.
En çok yapmayı sevdiğin aktivite Kod yazmak ve teknik açıklamalar yapmak.
IRCRehberi hakkındaki düşüncelerim: Bana göre IRCRehberi.net, internet dünyasında sohbeti, dostluğu ve paylaşımı en samimi şekilde yaşatmayı başaran nadir forum sitelerinden biridir. Burada sadece bir sohbet ortamı bulmakla kalmaz, aynı zamanda bilgiye ulaşır, eğlenceli paylaşımlar yapar ve kendinizi büyük bir ailenin içinde hissedersiniz.
Forumun en dikkat çekici özelliği, üyeleriyle kurduğu sıcak bağdır. Katılan herkes kendine uygun bir başlıkta düşüncelerini dile getirebilir, farklı konularda bilgi alışverişinde bulunabilir. Sitedeki samimiyet, yıllardır süregelen bir güven ortamı oluşturmuştur.
Elbette bu başarıda IRCRehberi.net yöneticilerinin payı büyüktür. Yöneticiler sadece sitenin düzenini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda kullanıcıların kendilerini rahat ve değerli hissetmeleri için özel bir çaba gösterirler. İlgili, anlayışlı ve tecrübeli tutumları sayesinde siteyi ziyaret eden herkes kendini özel hisseder.
Kısacası IRCRehberi.net, sadece bir forum değil; dostluğun, hoşgörünün ve bilginin harmanlandığı eşsiz bir buluşma noktasıdır.