Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2025, 14:56   #1
Chiron
Chiron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Basın toplantısına damga vuran an: Özgür Özel kameralara yakalandı

Basın Toplantısına Damga Vuran An: Özgür Özel’in Cevabı Gündem Oldu


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantıya, Özel’in bir gazetecinin sorusuna verdiği cevap damga vurdu ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

ÖZEL’İN DİKKAT ÇEKEN YANITI

Basın toplantısında, bir gazetecinin “CHP’nin yerel seçimlerdeki başarısı sonrası hükümetle ilişkiler nasıl şekillenecek?” sorusuna Özgür Özel, “Biz halkın sesiyiz, kimseyle kavga etme niyetimiz yok ama halkın hakkını da sonuna kadar savunuruz” yanıtını verdi. Bu cevap, sosyal medyada ve siyasi kulislerde büyük yankı uyandırdı. Özel, ayrıca ekonomik sorunlar ve toplumsal meseleler üzerine hükümetin politikalarını eleştirerek, “Milletin derdine derman olacak adımlar atılmalı” dedi.

TOPLANTI GÜNDEME OTURDU

Özgür Özel’in basın toplantısı, CHP’nin gelecek dönem stratejileri ve hükümetle diyalog konusundaki net mesajlarıyla dikkat çekti. Toplantıdan yansıyan görüntüler ve Özel’in açıklamaları, haber kanallarında ve sosyal medya platformlarında yoğun şekilde tartışıldı.

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

⑅⃛ 
________________

𝒯𝒶𝓉𝒶𝓀𝒶𝑒!



~
𝑀𝒶𝒹𝑒𝓂 𝒷𝑜𝓏𝒶𝒸𝒶𝓀𝓉ı𝓃, 𝓃𝑒𝒹𝑒𝓃 𝒹𝓊̈𝓏𝑒𝓁𝓉𝓉𝒾𝓃 𝒷𝑒𝓃𝒾?