Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Eylül 2025, 20:18   #2
Mylife
✓
i don't care if i'm misfit.
Mylife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bir kaç kez duyup merak ettiğim için açtım videolarını izledim önceleri, biraz böyle türkiye konseptinden uzak avrupa özentisi bir grup en azından öyle izdenim verdi bana.

Konu çıplaklık olunca, mevcut eleştirileri yapan ( hükümet kanadında, forumdakileri kastetmiyorum ) mini etek giyip sokak da dolaşan kadınlar için de aynı sözleri söylüyorlar.
Ben bu düşünceyi bağnazlık olarak görüyorum. He bu tür yorumlar ülkemiz de popilist yorumlar olduğu için derinlemesine düşünülmediği için siyasi bir duruş olarak benimseniyor.

Bu grubun tarzı hiç bana hitap etmiyor olsada müzik zevki açısından, yapılan eleştirilerin bakış açısını da doğru bulmuyorum.
Sanat dünyası erotizm i yıllardır kullanıyor, hadise - gülşen vb. Uymayan izlemesin destek de vermesin, konserlerine de gitmesin. Arz talep meselesidir bu demokrasinin gereğidir.
Bazı şeyler sizin dünya görüşünüze uymuyor olabilir ama saygı duymalısınız. Muz cumhuriyetlerinde değil de gelişmiş ülkeler de bu şekilde olur.
Burada gelişmişlik çıplaklık değil yanlış anlamayın çünkü öyle diyenler olacaktır. Farklı düşünce ve inançlara saygı duymak kastettiğim.

________________


Stay strong, trust your instincts.
Set your spirit free, never forget your spiritual side.
Even in the midst of hardships,
there is always a light to guide your way.