21 Ağustos 2025, 18:56
|
#2 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: izz Nickli Üyeden Alıntı
Ahaa ! İşte Veni vidi vici
Benim için öyle en azından.
Nicki gördüğüm anda direkt bunu söylüyorum içimden o da şu satırı okurken öğreniyor bunu.
Kendisi , oldukça nazik ılımlı uyumlu efendi kalabilmiş biri. Gözlemlediğim kadarıyla, araştırmayı çok seven, bildikleriyle yetinmeyen, bir duruma karşı objektif yaklaşan bir arkadaşimiz bildiklerini hayata aktarabilen, çok okuyan, okuduklarını pratiğe dönüştürebilen, kendini sürekli yenileyen, nerede nasıl ve ne konuşması gerektiğini bilen biri diye düşünüyorum ayrıca
Hayatında başarılar kalbinde mutluluklar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
...(:🌻 |
Böylesine içten ve titiz bir yazı ancak senden gelebilirdi zatenn dhhdhd...
Saydığın tüm sıfatları karşılar mıyım bilmiyorum fakat bunlar için samimi bir teşekkür etmem bir borcumdur sana. Benim aklımda sana rastladığımda canlanan ise olsa olsa Nevruz olur sanırım. Hani her yıl geleceğini ve dünyayı canlandıracağını bilsen de onun yine gelmesi bir bayram havası verir insana. Neşen, zarifliğin ve ince düşüncen sana ve tüm sevdiklerine her karşılaştığınızda aynı umut ve heyecanı verecektir eminim. “Eğer kış geldiyse, bahar uzak olabilir mi?” – Percy Bysshe Shelley
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. |
|
| |