| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | İlk 11i 400 bin euro olan bir köy takımı sana 30 dakikada 2 gol atıyor. Bunu eleştirince tribünler ve taraftarlar yönetim,hoca ve oyuncular bizlere tepki gösterip küsüyor. Sayın Adalı başkanım "ben yaptım yapıyorum böyle düşünüyorum böyle istiyorum" Benliğini bırakıp bu takımın ruhunu kazandır. Medya ya çıkıp istesem en iyisini alır gelirim diyebiliyorsan hadi hodri meydan bütün takımı fesh edip bütün yıldızları getir görelim. Konuşmak kolay ama icraat abiyane tabirle g.t ister. Kuru kuru da mikrofon başına geçipte sıkma. Birde şu durum var eleştiren her kesime onun adamı bunun adamı yapılanma vs falan diye demeçleri de bırak artık. Burası Beşiktaş Beşiktaşta oynuyorsan eğer formayı terlet hakkını ver ama 8 ye 10 ye bu taraftar hiçbir zaman şampiyonluk veya galibiyeti umursamadı. Ruhu ve mücadeleyi Beşiktaş tarihini hoca ve oyuncu transferi yapmadan önce bunu aşıla ve anlat kendilerine. Kalkıpta sabredin vs bunu diyen yapan Beşiktaş lı olamaz deme cüreti var ise sende kusura bakma o stada ve Beşiktaş a katkı olmak adına nice insanlar rızkından kısıp oraya para yatırıyor. Burası Beşiktaş kimsenin çiftliği de değil yedirtmeyiz.Ulan leıpzig maçında bile deplasmanda yedek kadro ile maça çıkıp döneminde dominant ve istikrar sahibi olan takımı deplasmanda yedek kadron ile yeniyorsun. Maval okumayın artık yoksa bu gidişle çarşı pazar karışır hemşehrim. |