Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ağustos 2025, 00:59   #3
_KaCaK_
_KaCaK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
BeYDiLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
KaCaK bunların görüntüleri neden paylaşılmıyor. Bu sunucular dan sözlü mü? Bigi alıyorsunuz. Birkaç foto almamışlar mı? Karşılıklı konuşmalar ile mi? Hareket ediyorsunuz? Sevilen insanlarsınız. İyi ki varsınız. Tamam da bir yapıştırın birkaç foto. GuNeS'i yeni mi tanıyorsunuz. Cümle alem alıştı artık. Bir de kendini her zaman akladı. Onun bu bir değil ki. Oda burada benimle uğraşanlar var diyordu bir yazısında. Bu alemi evet karıştırıyor çorba gibi. Takıntılı bide. Hep benimle uğraşanlar var diyordu. Bence kilitlenme zamanı gelmiş bu konunun. Cevap da vermiyor. Kendinize iyi bakın. Yarın Cuma. Mübarek gün. Allah'a havale edin.

Kardeşim ben Günes i tanımam ama onun agbabasi deaht denen laham faresi şuan bile saldırı yapıyor ve yaptıgı fullnameme de supermekan.com a ayit hem millete benim adıma reklam atıyor hemde Ecenaz ablanın sunucusunun ismiyle bana saldırıyor bu otür bi gerzek

<Irc.YuzukChat.Com> [Spamfilter] cd_pembesutyen_!WebYzkCh@exit-08.tor.r0cket.net matches filter '^(.+!.+@.+:SuperMEKAN.com QUltra Chat)$': [NICK: 'cd_pembesutyen_!WebYzkCh@exit-08.tor.r0cket.net:SuperMEKAN.com QUltra Chat'] [Yasak Fullname!]

şekil A da gordugun gibi..