| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | slm ircrehberi.net Yönetimi artık illegal konularını açmayı ve söz hakkına dahil olmak istemesemde KaCaK ve Mys Niklerini reklam atarak kötüye kullanan (Esirkan ve Deaht) niklerinin 3 aydan fazladır sunucuya saldırılarından tutun..+18 videolar yayınlayacağız diye KaCaK nikini yaptıgı tehditler ve şimdide arkasından Başka niklere geçip yani niklerimizi kullanıp sunucu sunucu REKLAM ATMA eğilimlerine geçmiş olmalarından dolayı bu şahısların Nicklerimizi kötüye cıkarma çabaları boşadır. Ama biz yinede id lerimiz girip ip lerimizin kontrolünü yapan kayıt altına alan sunucu sahiplerinin bunun bizim yapmadıgımızı bildiklerinden emin olmalarını sağlamak acısından yazmaktayım..Birimiz sunucu sahibi diğerimiz forumcuyuz bizim asla reklamla işimiz olmadığını belirtmek istiyorum ve bu tip Esirkan ve Deaht niklerini sunucularında 2 harfli ds ns vs niklerle girişlerini ve ip adreslerinin tüm sunucularda oto AKİLL yapılıp kısıtlanması ve Niklerinin forbidlenmesini rica ediyorum..Bu tip Sunucu saldırıları yapanları nikleri karalama politikası uygulayanları tehdit vari konusan huzur kacıran emege saygısı olmayanların cezalarını sunucuların da bilincli sunucu sahiplerininde vermesini dileyerek konuyu kapatıyorum saygılar sevgiler ircrehberi.net YÖNETİM
________________ |