12 Ağustos 2025, 08:47
|
#1 |
| | Açık Öğretim Liseleri Ek Sınav Duyurusu Açık Öğretim Liseleri Ek Sınav Duyurusu  Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Açık Öğretim Liseleri için ek sınav duyurusu yayımladı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı kapsamında, Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi öğrencileri için düzenlenecek ek sınavın detayları açıklandı. Ek sınav, dönem koşulunu yerine getiremeyen öğrenciler için yapılacak. Sınav, 20-21 Eylül 2025 tarihlerinde yüz yüze gerçekleştirilecek. Sınav giriş belgeleri, 15 Eylül 2025 tarihinden itibaren MEB’in resmi internet sitesi (hbogm.meb.gov.tr) üzerinden erişime açılacak. Öğrencilerin, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak belgelerini almaları gerekiyor. Sınav başvuruları, 1-10 Eylül 2025 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. Başvuru işlemleri, Halk Eğitim Merkezleri veya Açık Öğretim Lisesi Müdürlükleri üzerinden tamamlanacak. MEB, öğrencilerin sınav öncesi gerekli hazırlıkları yapmaları ve duyuruları takip etmeleri konusunda uyarıda bulundu. Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
⑅⃛
________________ 𝒯𝒶𝓉𝒶𝓀𝒶𝑒! ~ 𝑀𝒶𝒹𝑒𝓂 𝒷𝑜𝓏𝒶𝒸𝒶𝓀𝓉ı𝓃, 𝓃𝑒𝒹𝑒𝓃 𝒹𝓊̈𝓏𝑒𝓁𝓉𝓉𝒾𝓃 𝒷𝑒𝓃𝒾? |
|
| |