Konu: Jayus
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ağustos 2025, 14:43   #51
Chiron
Chiron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
‎Ona hep derim, benim kanı daha deli akan ve daha genç versiyonum diye. O da, "Yaa hayır sen benle aynı yaştasın." der.
‎Aslında evet. Onunla insan yeri gelir çocuklaşır, yeri gelir en olgun ve derinlikli insana dönüşür.

‎Ben senelerdir forumlardayım. Arada bir bıraksam bile birçok yakın arkadaşım, dostum oldu.
‎Çoğu ile yollar benden kaynaklı olmayan şekilde ayrıldı. Ha reelde hâlâ var elbette ama o duymasın, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] onu geçmeye başladı.

‎Onun başka sevdiği, saydığı insanlar olabilir.
‎Ama ben onu filtresiz, güvenerek ve kendime çok yakın yani başka seviyorum.
‎İçimde normalde kıskançlık duygusu fazla yoktur. Ama bazen birilerini benden çok sevince kıskanıyorum!

‎Biraz daha ciddili tona geçiyorum.
‎Kalbi güzel, mizah yapabilen ve derdine ortak olabilen candan öte bir insan Feroş.
‎(Tagiş, aviş olursa bu da olur bir kere;d)

‎Bir gün gerçekten onunla ikimizin de görmediği yerleri gezmek istiyorum.
‎O bizim ülkeye gelsin, ben onun ülkesine gideyim.
‎Bana müzeleri, kiliseleri anlatırken gezelim. O heyecanla anlatırken ben tatlı bir tebessümle canım dostumun yanında olayım.

‎Sonra biz bir gün enişte nefretini bırakıp hayatımızdaki insanları bile yakın dost yapalım. Olmaz mı? Olmalı..

‎Çok duygusal tonda tutmamaya uğraşıyorum. Çünkü ikimizde yengeçlik var..

‎Seni seviyorum güzelim. Çok zaman geçmedi bu denli daha yakınlaşmamızda ama ilk denk gelişte aşktı bizimkisi.. O yüzden sen hep ol.

‎Herkese, her şeye inat.
‎Hep benle kal güzel dostum, arkadaşım ve sırdaşım.

‎Sen benle kal..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

𝒯𝒶𝓉𝒶𝓀𝒶𝑒!

~
𝑀𝒶𝒹𝑒𝓂 𝒷𝑜𝓏𝒶𝒸𝒶𝓀𝓉ı𝓃, 𝓃𝑒𝒹𝑒𝓃 𝒹𝓊̈𝓏𝑒𝓁𝓉𝓉𝒾𝓃 𝒷𝑒𝓃𝒾?