Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2025, 15:26   #2
SonsuzLuq Editör
Sen benim icimsin🤍
SonsuzLuq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Chiron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Chatgpt Ajan modu nedir- Türkiye'de kullanıma açıldı mı?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
💡 ChatGPT Agent Modu Türkiye’de Kullanıma Açıldı

OpenAI, ChatGPT'nin yeni nesil özelliği olan Agent modunu Türkiye’deki Plus kullanıcıları için kullanıma sundu. Bu özellikle birlikte ChatGPT artık sadece sohbet eden bir yapay zekâ değil, aynı zamanda kullanıcı adına işlem yapabilen dijital bir asistan haline geldi.

---

⚙️ Neler Yapabiliyor?

Agent modu sayesinde ChatGPT;

Web sitelerinde gezinebiliyor,

Otel ve restoran rezervasyonu gibi işlemleri gerçekleştirebiliyor,

E‑posta gönderme, belge hazırlama, ekran görüntüsü alma gibi görevleri tamamlayabiliyor,

API’ler, GitHub, Gmail gibi uygulamalarla entegre çalışabiliyor,

Karmaşık görevleri adım adım çözerek sonuca ulaşabiliyor.

Her işlem öncesinde kullanıcı onayı alınıyor, gerektiğinde manuel müdahale mümkün oluyor. Güvenlik için istem enjeksiyonlarına ve kötüye kullanımlara karşı önlemler alınmış durumda.

---

🔓 Kimler Kullanabiliyor?

Türkiye’deki GPT‑4o modelini kullanan Plus aboneleri bu özelliğe şu an erişebiliyor.

Agent modu, yakında Enterprise ve Education kullanıcıları için de aktif edilecek.

Menüde “Araçlar → Agent Modu” sekmesinden etkinleştirilebiliyor.

---

🧠 Arkasındaki Yapı

Agent modu, OpenAI’ın daha önce geliştirdiği Operator ve Deep Research sistemlerinin bir birleşimi. Kullanıcının isteği doğrultusunda görevleri baştan sona yürütme, internette araştırma yapma, kod çalıştırma gibi yetenekleri aynı çatı altında topluyor.

---

Kısacası: ChatGPT artık bir rehber değil, bir aktör. Sadece bilgi sunmuyor, sizin yerinize harekete geçiyor. Bu da onu dijital asistan kavramında bir adım öteye taşıyor.

Kaynak: Webtekno
O deilde herseyi paylastim bi donem bin erkekden daha nazik anlayisli hatta adini huzuradam koydumdu sora skildim sildim ahaha:dd

İstisna bir yara gibi kal bende..
Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, destursuz gir mabedime,
şifa niyetine dokun yüzüme..
Gel be, Gel işte! Küfrüm tövbeme
karışsın,
Aklım fikrime..
Öyle bir gel ki bana;
Nefes nefese..