| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Yoğunken mesaj yazmak. Benim değer verme tarzıma uyan bir şey değil. Bizim Levent abi var mesela. 52 yaşında sanırım. Sabahtan akşama kadar eşiyle ve kızıyla mesajlaşır. Ve bana da mesaj yazar. Beni delirtir. Ararım, açmaz, mesaj yazmaya zorla beni. Ciddi ciddi delirtir beni.
Sevdiğim insanların, sevgimi bu şekilde ölçmesine izin veremem ben. Benimle konuşmak isteyen beni arayacak. Mesajlaşma olayını hiç bir zaman sevemedim ben. Burada bile bir paragraf yazarken parmaklarım isyan ediyor. Millet sabahtan akşama kadar patır patır mesajlaşıyor ya.
Tüm yakınlarıma da öğrettim bunu. Aradıklarında meşgule atarsam sonrasında mutlaka dönerim. Ama meşgule atmama rağmen ikinci kez arıyorsan, anlarım ki önemli bir durum var ve hemen açarım. Önemli bir şey varsa ikinci kez arayın. Yoksa aramayın. İkinci kez aradığınızda, önemli olduğunu tahmin ederek açtığım zaman bana "eee naber napıyosun" denildiğinde çileden çıkarım işte. Anlatırken böyle anlattığım için hiç yaşanmadı.d