Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Temmuz 2025, 16:01   #3
Narco
Narco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

edit: ne uzun yazı çıkmış ya öyle :@

Okuyanların belki çok hoşuna gitmeyecek ama anlatayım. Genelde ilişki ve sevgili kelimesine hep karşı olduğumu söylerim. İşte tam da bu sebepten. Adı ilişkidir, sevgilidir ama çoğunluk para isteyemeyeceğini, istenmemesi gerektiğini düşünür. E o zaman o senin yabancın. Henüz yakının değil. Her ne olursa olsun o sebeple gece gündüz ilişki konuşanlara, "ilişki" kelimesine tapanlara karşı durdum ve evliliğin kutsallığını savundum. Elbette herkesle evlenilmez ama ilişki tapınıcı bazı modeller var ki evlilikle asla işi yok ama sevgiliden denen şeyden de asla para alınamazı savunur. O zaman o senin yabancın olarak kalacak. Yani hayatınızda biri var ve onunla sadece saçma bir şekilde mesajlaşmak, arada bulusmak ve bundan öteye gidememenin ne gibi bir mantığı var ki? İlişki diye tapınılan şey bu aslında.

Bir dönem hayatıma devam ediyorum. Evlilik düşündüğüm biri var hayatımda. Kendisini seviyor, saygı duyuyor ve ortak bir hayat kurmaya çalışıyoruz. Bir gün bir numara aradı. Eski "sevgili" m arıyor. Numaramı silmemiş. Kendisiyle bazı sebeplerden ötürü maalesef severek ayrı düşmüştük. Benden kaynaklı zor ve imkansız günlerden geçiyordu hayat. Aradı, uzun uzun ağlaya ağlaya anlattı. Ki o esnada kendi erkek arkadaşı da var. Buna rağmen ne ailesinden, ne çevresinden, ne sevgilisinden borç isteyememiş. Ki zaten öyle bir insan değildi. Bir hastalığa yakalanıyor, kendi kendine ameliyat oluyor, kimseye haber etmiyor. Ameliyat biraz masraflı ve kendimi bildim bileli de ailesine destek olan bir kız. Burçlar onu bankaya itiyor, banka da bir süre sonra taciz ateşlerine başlıyor. Son çare olarak aklına ben gelmişim. Çünkü kimseden bir bardak su bile isteyemeyen bir kız.

Velhasıl, durumu dinledikten sonra, teselli edip sakinleştirdim ve bunu benden istediği için onur duyduğumu söyledim. Miktarı öğrendim ve bir kısmını gönderdim. Bankayla arayı düzeltti. Tabi sonra durumu hiç vakit geçmeden benimkine söyledim. İşitmediğim laf kalmadı.

Vay efendim biz istesek dolandırıcı yerine koyuluruz, bize koklatmazsın, nerden çıktı şimdi bu kız, kimin nesi kimin fesi falan bir hafta başıma çaldı. Epey şeffaf davranırım gizli saklı yapmam. Senin yanında telefonla görüşebilirim diye teklif ettim ama çingene değildi benimki kabul etmedi bunu. Ama yalancı çıktı.

Kim ne derse desin, yine olsa yine yaparım. Geçmişe dair böyle bir iz bırakabildiğimi öğrenmişim, son çare bana gelmiş, asla yarı yolda bırakmam. Ama yarı yolda bırakılırım hahaha. Benimki de sonra beni bıraktı. Şiddetli yalancılıktan ayrılmak zorunda kaldık. O arasa akbil bile vermem, BİMDEN EKMEK ALMAM EKMEKKKK.

Velhasıl, hayat şartlarına göre zaman zaman böyle durumlar olabilir. İnsan hayatı çok değişken. Gönül ister ki kimseden beş kuruş gelmesin. Ama hayat bu. Kime ne yaşatacağı belli olmaz. Yokluk prensibi bozar. Büyük konuşmamak gerek. Yeter ki insanlar samimi olsunlar. Maddiyat illaki halledilir kapatılır.

True to its name, Narco loves sleep.