Alıntı:
SaHRa Nickli Üyeden Alıntı
Sucsuz insan cezalandirilir ama suclu insan elini kolunu sallayarak dolaşir.Ama sorarsan adalet var ...Cok yazik.. |
Alıntı:
Ruyanur Nickli Üyeden Alıntı
Sapıklara özgürlük verilen bi ülke de tecavüzlerde artar cinayetler de..
Bu ülkede çocuk mu dünyaya getirilir. Daha olanlar koruyamıyoruz. |
Alıntı:
Albatros Nickli Üyeden Alıntı
Bu kararı verenin yardımcı olanın sapıktan hiçbir farkı yoktur onlar daha sapıktır terbiyesizler |
Alıntı:
MatmazeL Nickli Üyeden Alıntı
Elim yazmaya cok gitti ama soyleyeceklerim terbiyemi aşan şeyler .
Yazık ..
Hadım etmeli bunları. |
Alıntı:
Raina Nickli Üyeden Alıntı
Karaktersiz insanların, İdealist bir öğretmenin ekmeğiyle oynaması ve öğretmenin bunların olacağını düşündüğünü sanıyorum, bu ülkede malesef dürüst karakterli idealleri olan insanlara yer yok bu türden insan musfettesi mahluklarin yeri adalet sadece onlara var durustlere yok.....umarım ................kararı verenlerde yaşar....... |
Aslında haberi ilk okuduğumda inanamadım. Bir şekilde öğretmen arkadaşa ulaştık. Öğretmenimizin zoruna giden görevden atılmak felan değil. Ailelerin buna sessiz kalması çok zoruna gitmiş ki olay sadece taciz olmadığını düşünüyor hocamız. Başka kötü ağzımın varmadığı olaylarda olabileceğini söyledi. Bende bu konuda UCİM, AHBAP vb. derneklerle ile bu konuda hocamızın yanında olacağız. Sizlerden ricam bu haberi sosyal medya websiteleri nereden yazabiliyorsanız yazınki gündemde kalsın birilerinin belki gözüne girerde hatalarından dönerler.