Konu: Huzur Evim..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ekim 2020, 07:54   #1
Cirkin
Cirkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation Huzur Evim..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bazen bir şarki ile, bazen bir cümle ile icimizin en ic yanina kazidigimiz insanlar* var.. Varliklariyla mutlu olup, yokluklariyla ezildigimiz.. Yazdığım her yazıda yorumu gormek istedigim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , makalelerinde her daim kendimi buldugum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , Pozitif enerjisine hayran oldugum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , karmakarisik her duygusunda firtinalar estiren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] evimizin genc adami ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kadim dostum kelimelere sigmayanim.. Bugun ilk defa sabahin kör vaktinde kendimi burada buldum. Sebebini bilmiyorum diyecegim ama sanirim eksik kalmis birseyleri yine okudugum bir cok yazida arayip kendimi tamamlamaya calisiyorum.. Hepiniz ne guzelsiniz, herkes yureginden kopan bir kac satir ile birbirine isik olmaya calisirken nede guzel kenetleniyor birbirine..
Taniyanlar bilir, uzunca sureler kaybolurum. Ne zamanki kendimi kotu hissetsem gelip icimi döker giderim. Huzur evi'm burasi benim, hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum. Iyiki varsiniz,iyiki varımsiniz..

"Nereye varsam,
Varamadığım yerdeyim.."