14 Temmuz 2025, 17:25
|
#10 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Işıl Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir kaç soru sormak istiyorum.
-Geçmişinde ya da şuan değiştirmek istediğin bir şey var mı? varsa nedir? yoksa yaşadığın herşeyden memnun musun?
-Sence güven 0'dan başlayıp yükselen bir şey mi 100 den başlayip düşen bişey mi?
-Hiç unutamadığın bir anını kısaca bize anlatır mısın?
-10 sene önceki Mesafe'ye şimdiki aklınla bir şeyler söyleyecek olsan ne söylerdin?
-Bu hayatta en değer verdiğin şey nedir?
Teşekkürler. | Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
öncelikle teşekkür ederim, geçmişimde hiç bir şeyi değiştirmek istemezdim çünkü o zaman ki hatalarım, seçimlerim veya kararlarım bugün ki beni ben yapar.
Güven de tıpkı sevmeyi öğrenmek yürümek gibi bir eylem, büyüdükçe ve hayat öğrendikçe güven duygusu da çevremize karşı gelişim gösterir, yine hayat dersi nutuklarına girmeden bu kıyıda bırakayım. Daima insan 0 dan 100 e gitmelidir, ani çıkışların düşüşü çabuk olacaktır.
Hiç unutamadığım bir anım varsa bu biraz asansör fobisini bende oluşturan bir anı, tam 6 saat asansörde mahsur kalıp çıkarılmayı beklemiştim, Bundan bir 10 sene önce o günden beridir asansörlere hep temkinli yaklaşırım, gördüğümde bana güven vermesi lazım yoksa yürümeyi tercih ederim :)
On yıl önceki kendime hiç bir şeyi yarına erteleme ya hiç bir şey için sakın gecikme zaman sandığından çok daha hızlı akıyor derdim :)
Hayatımda önce sağlığıma, sonra huzura ve daima daha iyi koşullarda yaşamaya önem veririrm. Bugün de hala çabalarım bu yöndedir.
Herkese sevgiler, teşekkürler.
________________ Başkalarını çözmeye çalıştıkça, kendimi
düğümlemişim haberim yok. |
|
| |