| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Sır Nickli Üyeden Alıntı
Boş Samimiyet Kurmam
Samimiyetiminde Bir Adabı Vardır
Mutlak Belirli Bir Seviye Bırakırım
Yane Karşılığa Karşılık (; Ne Gösterirseniz Arkadaşlık Kavramında O Sizinle Arkadaş Olur
hı bu arada 24 yıldan fazla sanal ortamda artık bu ortamların ahbabı olduk yedık yuttuk
bu dedıklerım zaten sanal arkadaslıklar ıcın (: realde boyle bır sorgulamam yok şükür..
10 yıllık arkadaslıklarında bıttıgını de gordum 3 gunluk arkadaslıklarında yane bu ortamda rahat davranıldıgı ıcın kımse ıcın cok bırsey ıfade etmezsınız aslında ama oyle lens edılır (: yane hep aynı seyler gordum senelerdır aynı aynı aynı.. o yüzden sanaldaki arkadaslıklar arasında belırlı bır samımıyette kalması ıyıdır her zaman.. realde zaten boyle bır sorun yasamadıgım ıcın mukemmel bır arkadasım ve mukemmel arkadaslarım var tskler (: |
Katılıyorum sozlerine sır verirsir sır tutmaz sevdiğin insanı bilir illa gider sevdiğini ayartir daha birgün bile tanismiyordun sanki onl yillak ahbanin gibi davranır
Arkadaş benim gözümde sanaldada realdede aynı olmalı can dost kotugunde dost sırdaş yoldaş olmalı ben hep böyle oldum olmaya gayret gösterdim ama böyle birisi henüz bana denk gelmedi ...ya kıskandı ya kuyumcu kazdi yada sevdiğim adamı elinden almaya kalktı olan bu...