| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Kılıç Beşlisi Kartı
Bu kart içinde bulunduğunuz zaman diliminin sorunlu, pürüzlü bir dönem olduğunu anlatırken, herkesin, her şeyin geçimsizlik içinde olmasını da simgeliyor.
Her an kazanmaya odaklı bir birey olmak, ihtiraslı yaşamak sadece kazanmaya takılmak bazı anlarda yıkıcı durumları sizi yaşatabilir. Ayrıca fazla geçmişe bağlı kalmak geçmişi tekrar önünüze getirmeye neden olacaktır.
Kendi iyiliğiniz için geçmişi sevgi ile özgür bırakın. Şimdi içinde bulunduğunuz ana sahip çıkın.
Kılıç Üçlüsü Kartı
Bu kart sizin duygularınızı size anlatıyor. Kırılmış bir kalbi, tükenmiş duyguları, sarsılmış iç huzurunu ve tutarsız ilişkileri temsil ediyor.
Yaşamda huzursuzluk ve belirsizliğe asla tahammülünüz yok ama denenmişi de deniyorsunuz. Dolayısı ile biraz da, geçmişte yaşanmış her şeyin tekrar etmesine de siz imkan veriyorsunuz.
Eğer bir insana veya düzene ait güven kaybınız varsa, önce kendinize ne kadar güvendiğinizi sorgulamalısınız.
Kalbinizin değerini bilin çünkü sizin kalbiniz kırılırsa toparlanmanız zor olabiliyor.
Kupa Dokuzlu Kartı
Derin duyguların ve içtenliğin temsili olan Kupa Dokuzlusu, yaşamınızdaki şu anın tadını çıkarmanız gerektiği haberini verir.
Hemen her konuda eğlenceli sonuçlar elde edeceğinizi, kendinizi çok beğeneceğinizi, her ortamda çekici olmak isteyeceğinizi, size ait güzel, hoş yönlerinizi hep ortaya çıkaracağınızı simgeler.
Bu durumunuz çevrenizdeki diğer insanların ve dostlarınızın da etkilenmesine neden olacak.
Zevk alma duygunuz artacak ve iç huzurunuz yükselecek.
________________ Zaman zaman vazgeçmeli insan,rahatlamak için…
Hayatın kendisine ait olmayan bir şeymiş gibi geçip gidişini izlemeli.
“Neden ben?” diye sordum Tanrı’ya.
Bir şey söylemedi. Güldüm ve yıldızları izledim.
”Yaşamak güzeldi.”
∞ |