Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2025, 23:08   #8
Saruhan
Guest
Saruhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
LeoPardeSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Savaş stratejisi bilmiyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] gördüğümü yazmaya çalıştım. zaten aklın yolu bir. bende size katılıyorum.bebeklere ve korkanlara çok üzülüyorum. kendimi o sivillerin yerine koyunca kötü oluyorum.
sanırım duygusalım biraz bu ara. özür )
Bahse geçen ülkelerin sivil yerleşkeleri ilk vuran devlet kendisidir bunu hiç akıldan çıkarmamak lazım. İstedikleri tek şey bölgede büyük bir savaş çıkartıp vaat edilmiş topraklara ulaşmaktır. Neden ilk başta Gazze'ye girdiler Akdeniz'e deniz sularında söz sahibi olmak ve yardım alabileceği güvenli bir liman aramasıdır. Korkum şudur ki Gazze'nin unutulmasıdır. İsrail nereye saldırıp zülme başlıyor alacağını alıp direk bir bahane ile başka ülkelere saldırma politikası izleyip konunun ve dikkatin başka yerlere çekme politikasında ilerlemektedir. Boşuna deniz sahaları diye kendimi yırtmıyorum. Türkiye acilen sınır kapılarını kapatıp bütün savunma kollarını Adana Hatay Kıbrıs İstanbul İzmir Çanakkale intikal edip iç işleri bakanlığının da arama ve sorgulama konusunda operasyon gerçekleştirilmelidir.