Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2025, 13:17   #1
Lexina
Lexina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ayakta Duran Güçlü Kadinlarimiza

Ayakta Duran Güçlü Kadınlarımıza…

Hayatın tüm yükünü omuzlayıp bir gülümsemeyle yürümeye devam eden, düştüğünde kendi elleriyle kalkmayı bilen kadınlarımız…

Sizler, sessizce ama dimdik duran çınarlarsınız. Her fırtınada savrulsanız da köklerinizden vazgeçmeyen, içindeki gücü kimseye göstermese de gerektiğinde dünyayı yerinden oynatacak kadar cesur olanlarsınız.

Bazen bir anne, bazen bir evlat, bazen bir eş, bazen de sadece "kendiniz" olarak… Ne çok rolünüz var, ne çok sınavınız. Ama hepsinin altında sizi siz yapan bir kalp var: Yaralı da olsa yıkılmayan, kırık da olsa parlamaya devam eden…

Siz olmadan hiçbir şeyin anlamı olmazdı bu hayatta. Sessiz çığlıklarınızı duymayanlar, yüreğinizde taşıdığınız yükleri bilmeyenler var elbet. Ama ben biliyorum. Çünkü sizin gibi ayakta duran bir kadının gölgesinde büyüdüm ben. Çünkü siz varsınız diye umut etmeye, direnmeye, sevmeye devam edebiliyoruz.

Her sabah yeni bir savaşın içine doğup, akşam yine de umutla bakan gözlerinize hayranım. Gözyaşlarınızı içeceğinize katık edip sofraya umut koyan ellerinizle gurur duyuyorum.

Unutmayın - Gücünüz sesinizden, bakışınızdan, suskunluğunuzdan, yürüyüşünüzden, hatta kırıldığınız anlardan bile belli olur. Ve siz her hâlinizle güzelsiniz, her hâlinizle değerlisiniz.