Merhaba ircrehberi.net üyeleri!
Bugünkü konuğumuz sanal dünyada tam 15 yılını geride bırakmış, SeninMekan.Com’un sevilen isimlerinden Nilay. Samimiyeti ve içtenliğiyle tanınan Nilay ile hem geçmişini, hem SeninMekan deneyimini konuştuk.
⸻
🎤 Kendinizi tanıtır mısınız?
Çanakkale’de yaşıyorum, kamu çalışanıyım. 1989 doğumluyum. Sosyalleşmeyi, gezmeyi, insanlarla iletişimde olmayı severim.
⸻
💻 Sanala nasıl başladınız?
Film izlerken yan tarafta sohbet yazıları dikkatimi çekti. “Bu yazılar canlı mı gerçekten?” diye başladım. Tahminen 15 yıl oldu.
⸻
🌐 SeninMekan ile nasıl tanıştınız?
Tesadüf değil. Bu ortamda herkes karakterine uygun yeri tercih eder. Ben de aradığım güvenli, saygılı ve sıcak ortamı burada buldum.
⸻
🏡 En çok hangi odalarda zaman geçiriyorsunuz?
Her oda ayrı bir keyif. Sohbet, radyo, yarışmalar… Katılım gösteren herkes için zevkli ve farklı ortamlar var.
⸻
🤝 Sanaldan gerçeğe taşınan bir dostluğunuz oldu mu?
Oldu. Şu an hayatımda olan özel biriyle sanalda tanıştım. Sanal da gerçek kadar değerli olabiliyor.
⸻
🔒 SeninMekan’da özel mesajların okunmaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Büyük bir güven unsuru. Aybars Bey’in bu konuda net olması çok önemli. Eğer özel mesajlar okunsaydı kimse kalmazdı. Bu yüzden burası güven veriyor.
⸻
📻 DJ’lik ve yayıncılık hakkında görüşleriniz neler?
Radyo bir sitenin kalbidir. Yayıncı özgün olmalı, tarzını yaratmalı. SeninMekan’da herkesin farklı bir rengi var, bu çok kıymetli.
⸻
🫂 Yönetim hakkında neler düşünüyorsunuz?
Oldukça samimi, ego barındırmayan bir yönetim. Her zaman kullanıcıyı düşünen bir ekip. Hem eski tecrübelerime hem de bugünkü gözlemlerime göre söyleyebilirim: Mükemmel bir kadro.
⸻
🗣 Yeni başlayanlara tavsiyeniz?
Kendiniz olun. Kim ne der diye düşünmeden yazın, iletişim kurun. Sohbet keyifli bir alışkanlık, ama güvenli ortamda olmalı. İşte bu yüzden SeninMekan’ı öneriyorum.
⸻
🎯 Son sözünüz?
Beni seçtiğiniz için teşekkür ederim. Aybars Bey başta olmak üzere tüm yönetime, DJ arkadaşlara ve kullanıcı dostlara teşekkürler. Aile sıcaklığında bir ortam arayan herkese
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini öneririm.
⸻
Not: Bu röportaj, SeninMekan.Com çatısı altında gerçekleştirilmiştir.
🖼 Görsel temsilidir, kişisel fotoğraf içermez.