Konu
:
IR Haftanın konuğu 267. Hafta Konuğu Işıl
Tekil Mesaj gösterimi
18 Mayıs 2025, 09:08
#
3
LeoPardeSs
✓
Özel Üye
İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..!
Alıntı:
Işıl
Nickli Üyeden Alıntı
Kendimden kısaca bahsedeyim. Ankara'da yaşıyorum. aslen buralı değilim ama uzun yıllardır mesleğim gereği burda yaşıyorum.Gurbetcigilleriz :) 32 yaşındayım. Bi tane kedim var onunla sakin bi hayat sürüyoruz işte :)
Dünyanın en masum varlığı bence kesinlikle bebekler
Örnek aldığım birisi var. Bi ablam var benim için çok değerli bi çok konu da da nacizane kendisini yetkin ve başarılı görürüm. İnşallah bende onun gibi olabilirim onun yaşında :)
Totemlerim yok ama istemenin ve inanmanın gücüne içten inanan biriyim.
En çok korktuğum şey sevdiklerimi kaybetmek.
Bir arkadaşta aradiğim şey birlikte eglenip güzel vakit geçirebilmek,sadakat duygusu ve yıllarca görüşmesek bile tekrar karşılaştıgımızda aynı frekansta devam edebilmek. arkadaş dost bulmak zor bi devirde kıymetini bilmek lazim.
Hayatımda olmazsa olmaz dediğim hiç bişey yok. çünkü şunu deneyimlemiş birisiyim. İnsan olana da alışıyor olmayana da bu her ne olursa hayat bir şekilde devam ediyor :)
Hayatın içinden basit şeylerl mutlu olabilen biriyim. rutin bi lükstür derler ya hani. küçük sakin yaşantımda kendi kurdugum rutinlerimle evim kedim işim sahip olduğum herşey yolda gördüğüm bir balon gökyüzü tatlı gülümseyen bir bebek gibi şeyler mutlu eder beni :) ama en önemlisi sağlığım.
Çocukken veteriner olmak istiyordum. şuan çok alakasız bir meslek yapiyorum
Ölüme yakın bir deneyim yaşamadım. Allah yaşatmasın..
En sevdiğim koku temiz ve doğal kokan herşey. Birde Yasemin kokusuna bayilirim.Kokuya aşırı önem veren bi insana böyle bi soru gelmesi de bence tesadüf değildir :))
Teşekkür ediyorum soruların için
Öyle keyifle okudum ki cevapları. Çokk tşk ederim. O zaman hayat seni hep güldürsün🤲🌺